изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:01 EEST
ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА НА ТАЛАНТИТЕ    
КултураНа 22 септември в Добрич ще се проведе четвъртото издание на Фестивала на талантите. На открити пространства в Градски парк „Свети Георги” ще бъдат разположени артистични ателиета. Ателието "Рисунка" ще е около чешмичката до Розариума. Там децата ще творят на тема "Моето любимо място в Добрич". Ателието  "Приложни и градски изкуства" ще е около фонтана.

Творбите там ще са посветени на темата „Моят град в слънчеви багри и весели форми”. „Сбогуване с лятото”, „Случки в Розариума” и „Монолози на препинателните знаци” са темите, които ще вдъхновяват творците от Ателие "Слово", което ще е в Розариума. Ателие "Музика и танци" ще е на рок сцената, ателие "Спортни игри" – на алеите след цветното колело, ателие "Клоуни и мимове" ще е подвижно ателие, придружено с  много музика и танци, интересни и комични етюди, декориране и изрисуване на лица и други.
Ателиетата ще работят от 11,00 часа до 15,00 часа. Модераторите ще помагат на желаещите да се включат в тях, ще показват и забавляват. Музикалното ателие ще стартира в 16,00 часа с поп, рок и метъл музика.
Тази година фестивалът се организира по проект BG06-102 "Младежки център Добрич - Вашето утре", с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.
"Фестивал на талантите" е поредното събитие, което е част от дейностите на Младежки център-Добрич. За 2015г. се включиха над 500 младежи на възраст 15-29 години в реализираните инициативи - Неформални обучения в човешки права, културно мероприятие "Пленер - големите учат малките", велопоход и информационна кампания по повод Международния ден на младежта, няколко еко акции и други. НДТ


 


Сходни връзки

ЧЕТВЪРТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА НА ТАЛАНТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди