изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:21 EEST
КИТАЙСКА ДЕЛЕГАЦИЯ ЩЕ ПОСЕТИ ДОБРИЧ; ПОСЛАНИКЪТ НА ЮЖНА КОРЕЯ СЕ СРЕЩНА С УПРАВНИЦИТЕ НА БАЛЧИК    
Новини14-членна делегация от китайския град Голмуд ще посети Добрич на 28 и 29 септември. Визитата е във връзка с изпълнение на решение на ОбС относно разширяване на партньорството и сътрудничеството между двата града.

Китайската делегация ще бъде водена от кмета на Голмуд, в състава й ще бъдат още представители на общинската администрация и на бизнеса в града. В програмата при посещението е предвидена и среща с представители на бизнеса.

*********************
Южнокорейският посланик в България Джесик Чонк бе на посещение в Балчик заедно със съпругата си. Поводът за визитата е интерес към Белия град, който той посещава за първи път. Кметът Красимир Михайлов и председателят на ОбС Валентин Атанасов са запознали посланика с икономическите възможности на общината и нейните перспективи за развитие. Атанасов е споделил интереса на община Балчик към производството на екологично чисти продукти и производства, които са свързани с минимални отпадъчни продукти.
НДТ - 19 септември 2005 г.
 


Сходни връзки

КИТАЙСКА ДЕЛЕГАЦИЯ ЩЕ ПОСЕТИ ДОБРИЧ; ПОСЛАНИКЪТ НА ЮЖНА КОРЕЯ СЕ СРЕЩНА С УПРАВНИЦИТЕ НА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди