изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН – Не предлагайте услугите си там, където не ги търсят. Така се поставяте в позиция, която най-вероятно ще ви донесе разочарования.
ТЕЛЕЦ - Наясно сте с всичките грижи, които ви чакат, но това не е повод да развали обзелото ви спокойствие. Занимават ви мисли как по-приятно да завършите деня
БЛИЗНАЦИ - Където и да се появите днес, едва ли ще останете незабелязани. Способността ви бързо да свиквате с всяка ситуация и с различни хора ви прави лесноприспособими и харесвани навсякъде.
РАК - Успявате да постигнете резултати, които са ваша отдавнашна цел. Партньорите ви ще останат доволни от начина, по който действате в определена ситуация.
ЛЪВ - Ако проявите повече упоритост и обективност ще минете по допирателната на надигащата се вълна.
ДЕВА – Ще бъдете отдадени на работата си, защото сте убедени, че това е начинът да успеете. И наистина е така. Нужно ви е спокойствие и леко забавяне на темпото към края на деня.
ВЕЗНИ - Отдават ви се шансове за успешно приключване на проект, който е погълнал много ваши усилия. Не настоявайте за нещо, което вече е минало и е забравено.
СКОРПИОН - Превръщате се в ценен съветник за някого и с препоръките си ще насочвате работата му. Това ви харесва, прави ви по-организирани и добри.
СТРЕЛЕЦ - Споделете проблема на близък човек. Правилните ви съвети ще му помогнат да излезе от създалата се ситуация. Поемате прекалено много служебни задължения, помислете добре ли е за здравето ви.
КОЗИРОГ – Денят се очертава като успешен за повечето от представителите на зодията. Чувствате необикновен прилив на енергия и независимо от това, с какво се занимавате, жънете големи успехи.
ВОДОЛЕЙ - Проявената сериозност и професионално отношение към работен проект ще ви спечели симпатиите на ръководството и ще повиши финансите ви.
РИБИ - Настроението на повечето от знака днес е твърде променливо и затова е възможно да не останете доволни от нещата, които се случват около вас през деня.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛ
В "ДОБРУДЖАНЦИ"
ГРУПА РИБОЛОВ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди