изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:39 EEST
НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕНЕРГО ПРО    
НовиниЕнерго Про - Добрич, демонстрира нов вид ограбване на клиентите. Стоите си у дома - има ток. Изведнъж токът спира, вие слизате до таблото на входа на блока и виждате в него да бърникат техници на Енерго Про. Казват, че електромерът ви не работи и се налага да го подменят.


Преди това никой не ви е уведомил, че има проблем с електромера ви. А и не можете да предположите, защото редовно си плащате сметките, които са различни и отговарят на ежемесечната ви консумация до момента. Техниците казват, че всичко е нормално и служители ще ви начислят служебна електроенергия, която няма да се различава от досегашната ви редовна консумация. След няколко дни идва протокол, че са ви подменили електромера. Идва време за плащане на консумацията за последния месец и ужасът е пълен - сметката е три-четири пъти по-висока от редовните ви сметки - примерно 400 лв. И това ако не е пладнешки грабеж?
Нормално искате да се жалвате - единственият тел. е  070016161, откъдето чувате автомат, че разговорът ви се записва, за да се подобри обслужването на клиентите. После се свързвате с оператор и той ви праща за зелен хайвер в местния център за обслужване на клиенти... И започва одисеята.
Благодарим ти, Енерго Про за обслужването, благодарим и на управниците, които ни натресоха Енерго Про.

 


Сходни връзки

НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕНЕРГО ПРО | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕРЕГО ПРО
Автор: Anonymous да 2015-10-01 @ 15:24 EEST

Има и други абонати, които са постратали по същия начин. Енерго Про действа като телефонни измамници.

НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕРЕГО ПРО
Автор: Anonymous да 2015-10-01 @ 15:59 EEST

Процедурата на Енерго Про е една и съща, избират се редовни платци,с малки сметки,самотни и без защитни граждани.Трябва да се съберем всички ужилени но този начин.

НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕРЕГО ПРО
Автор: Anonymous да 2015-10-01 @ 16:36 EEST
Наближава Коледа, Нова година, трабват пари за премии. Какво сте седнали да се оплаквате от новия ни вид  измама, която сме измислили?Още колко има да видите!
НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕНЕРГО ПРО
Автор: Anonymous да 2015-10-01 @ 18:48 EEST
Този номер на Енерго Про не е нов-той е от преди 5 години.Тогава повредата беше:"тъмен дисплей на електромера"без подписан протокол от собсвеника или от съсед или от случаен гражданин,без предупреждение.Познайте каква сметка платих след като при "тъмен дисплей не се виждат никакви показания/ел.мера беше сменен преди около една година/. /Между впрочем тогава в Добрич бяха сменени около 30% от ел.мерите/ .На жалбата която подадох ми беше нахално отговорено,че сметката е образувана на база консумацията от предната година,а не сме си сменяли начина на живот:готвихме и се отоплявахме на газ.И още нещо на въпроса ми как "констатираха",че ел.мера не е работил, с цялото си нахалство ми пратиха техни служители да проверят и ми докажат,че новия ел,мер е изправен-нещо което аз не съм оспорвал.
НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕНЕРГО ПРО
Автор: Anonymous да 2015-10-03 @ 21:37 EEST
За съжаление не са само Енего Про ,например Добруджа кабел  и т.н. и т.н.
НОВ ВИД КРАЖБА НА ЕНЕРГО ПРО
Автор: Anonymous да 2015-10-07 @ 17:31 EEST
Много лоша търговска практика. Това е защото заплатите са им ниски, а са монополист. Обаче имам лоша новина: и десет фирми да продават ток, вътре хората  като все същия манталитет, пак ще е тая. Видяхме това при телефоните, при строителните услуги, във висшето образование и т.н.

Цялата работа, че българинът винаги парите са му малко. При едни, защото мечтите надхвърлят възможностите, а при други - защото са си изгонили клиентите. Язък за работливостта на този народ. Много са му къси краката и очите му не са в ръцете, а по високото...  


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди