изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:08 EEST
Апокалиптична прогноза: Най-голямата световна криза започва днес, най-лошото предстои!    
Коментари Спорният икономически анализатор Мартин Армстронг, наричан „гений” от едни и „лъжец” от други, потвърди направената си преди време прогноза, че световната икономическа криза започва на 1 октомври. Той отговори на въпроси на посетителите на своя филм "The Weather Man" , представен едновременно в 17 европейски държави по интернет от Гърция.

Армстронг, за когото твърдят, че е прогнозирал в детайли всички икономически кризи от 1987 година досега, потвърди, че днес започва най-голямата нова криза, която ще удари не само долара като световна валута, но ще отрази на цялата световна икономика.

На въпрос на гръцки зрител какво ще стане с еврозоната, анализаторът отвърна: „Махайте се оттам. Колкото по-рано избягате, толкова по-бързо ще възстановите икономиката си”.

Мартин Армстронг бе обвинен през 1999 година, че е предизвикал финансов скандал, който е облагодетелствал група американски инвеститори в Япония и изправен пред съд. Той отказа да предаде на съда математическата формула, с която изчислява настъпването на икономически сътресения и получи присъда от 7 години за обида на съда.

Неговата дългосрочна прогноза сега е, че в следващите 70 години САЩ ще загубят глобалната си доминация над света, а на тяхно място ще се появят азиатски държави. Европа ще бъде подложена на големи вълнения заради проблеми в социалните системи в отделните държави и вероятния срив на пенсионните системи.

„Положението в ЕС ми напомня на моменти на Германия след Първата световна война, когато икономическата криза роди лидер като Адолф Хитлер”, твърди Армстронг. Той прогнозира, че през 2017 година повечето от европейците над 65 години ще разберат, че пенсиите им не могат да им гарантират оцеляване и ще настъпи хаос.

„Когато европейците осъзнаят, че са били ограбени, ще излязат по улиците, броят на самоубийствата ще се увеличи и повечето правителства ще паднат”, смята анализаторът.

Той твърди ,че не е магьосник, нито пророк. „Просто влизам в компютъра си и въвеждам данните за паричните потоци и цените на борсовите стоки. Имам модел, който е в състояние да предскаже какво предстои”, пояснява Армстронг.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Апокалиптична прогноза: Най-голямата световна криза започва днес, най-лошото предстои! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди