изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:50 EEST
САЩ: Маниак разстреля 13 души в колеж (ВИДЕО)    
По светаБлизо 13 души са убити, над 20 са ранени в четвъртък при стрелба в колеж в американския щат Орегон, предава АФП. Според Ройтерс убитите са 15. Съобщава се, че стрелецът е бил задържан.



Стрелбата е избухнала в една от учебните лаборатории на колежа Умпка в град Розбург с 22-хилядно население. Между 7 и 10 души бяха убити и най-малко 20 ранени, съобщи местната информационна мрежа KATU, цитирайки лейтенант Бил Фюгейт от щатската полиция на Орегон. Си Ен Ен, позовавайки се на местните власти, съобщава, че най-малко 20 души са били ранени и са в критично състояние, включително една жена, която е простреляна в гърдите.

Тетиротията на колежа веднага е отцепена, всички са изведени от учебния комплекс. Полицейски кучета душат за експлозиви. Уплашени родители са се втурнали към мястото на кървавия инцидент, но полицията не допуска никого. Засега мотивите на стрелеца са неизвестни. Проверяват се социалните мрежи, където евентуално може да е оставил предупреждение за готвената от него саморазправа.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

САЩ: Маниак разстреля 13 души в колеж (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди