изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:02 EEST
НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org И НДТ ЗА ПОДМОЛНА ВОЙНА НА РБ СРЕЩУ ГЕРБ    
Общество НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org  И НДТ: Според Вас, води ли подмолна война Реформаторският блок срещу ГЕРБ за овладяване на властта?

От известно време започва да се оформя обществено мнение, че Реформаторският блок води подмолна война срещу ГЕРБ за овладяване на властта в държавата. На повърхността "плава" съгласие, коалиция, подкрепяни от АБВ и Патриотичния фронт /явно/, както и от ДПС /тайно/ в критични моменти. Но се очертават и все по-силни и влиятелни подводни течения, целта на които е повече общински съветници и кметове на предстоящите избори за местна власт, а в дълбочина - избор на президент. Очевидно е, че РБ вече е избрал сегашния държавен глава росен Плевнелиев, както и че ГЕРБ вижда негативната нагласа на голяма част от обществото срещу президента и че не иска да губи позиция, обмисляйки нова кандидатура /най-вероятно е тя да премине през съгласуване със САЩ, тъй като държавният глава е и главнокомандващ/.  Ставаме и ще ставаме все повече свидетели на противоборство между РБ и ГЕРБ, макар и то да бъде облечено в идеята за здрав и нерушим съюз на десните политически формации в България.
Все пак нека се допитаме до общественото мнение дали се забелязва изобщо такова противоборство и какви са личните Ви изводи.

Димитър Дуков

Анкетата ще намерите на челната страница на сайта, очакваме да гласувате, а и да правите коментари.


Според Вас, води ли подмолна война Реформаторският блок срещу ГЕРБ за овладяване на властта?
1. Да
2. Не
3. Не мога да преценя
4. Не ме интересува


 


Сходни връзки

НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org И НДТ ЗА ПОДМОЛНА ВОЙНА НА РБ СРЕЩУ ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди