изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:04 EEST
Избраха „Мис и Мистър Северозападна България 2015“    
Мис & Мистър 21-годишната Инес Петрова от Берковица и 18-годишният Александър Кирилов от Лом спечелиха десетото юбилейно издание на престижния конкурс, организиран от „X MODEL GROUP“ в Лом. Гости на конкурса бяха музикантите от „Виво Монтана“.

Конкурсът „Мис и Мистър Северозападна България 2015“ е кръг от веригата „Мис България 2015“ и е най-големия конкурс за модели в северна България. Момичета и момчета от Видин, Враца, Монтана, Лом, Белоградчик, Берковица, Козлодуй и Мизия участваха в надпреварата за престижната корона.

Специални гости на събитието бяха „Мис България 2014“ Симона Евгениева, Даниела Боянинска - първа подгласничка на „Мис България / Канада 2015“ и модели на „X MODEL GROUP“, Ирина Папазова – собственик на конкурса „Мис България“, която избра за полуфиналния кастинг на конкурса четири момичета от Северозапада – Инес Петрова и двете й подгласнички, както и Валерия Васкевич от Монтана.

Авторитетното жури обяви за „Мис и Мистър Северозападна България 2015“ 21-годишната Инес Петрова и 18-годишният Александър Кирилов. След тях останаха Александра Цветкова от Враца и Георги Цветков от Видин. На трето място журито класира Лилия Донкина от Мизия и Робърт Станков от Видин.

За „ТОП модел на Северозапада“ бяха избрани Габриела Цветомирова от Монтана и Ерик Трифонов от Видин. Лица на „X MODEL GROUP“ станаха Кристин Тодорова от Лом и Иван Емилов от Монтана.

Миналогодишните победители Марио Белобродски и Симона Евгениева, която от този конкурс бе изпратена на „Мис България“ и го спечели, наградиха призьорите. Водеща на събитието бе Зорница Димитрова, а хореограф и режисъор на спектакъла – Сабин Асенов, който е един от най-добрите модни хореографи в България.  http://konkurent.bg

 


Сходни връзки

Избраха „Мис и Мистър Северозападна България 2015“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди