изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:54 EEST
Нов сайт за резервиране на пътуване    
ТуризъмПредставяме Ви Travelmix.bg, новата безплатна платформа, която променя начина, по който резервираме пътувания. Само 1 минута ни трябва за да опишем търсеното от нас пътуване, а Travelmix.bg го препраща едновременно до 70 лицензирани туристически агенции и туроператори.

Услугата е напълно безплатна, не изисква регистрация, а контактната ни информация остава скрита за туристическите компании.

В рамките на 48 часа след изпращане на нашето запитване, на електронната си поща получаваме оферти от различни туристически компании. Избираме най-подходящата и се свързваме директно с агенцията или туроператора, за да резервираме.


От Travelmix.bg могат да се изпращат запитвания за самолетни билети, хотели в България и чужбина, екскурзии, летни и зимни почивки, както и за специализирани пътувания като круизи, организация на меден месец, командировки, и други.

На TravelMix.bg също така може да намерите стотици оферти за екскурзии и почивки в България и чужбина предлагани от регистрираните агенции.

 


Сходни връзки

Нов сайт за резервиране на пътуване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди