изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:37 EEST
Пхенян показа междуконтинентални ракети с далечен обсег и обяви, че е готов за война със САЩ (ВИДЕО)    
По света На грандиозен военен парад в Пхенян Северна Корея показа междуконтинентални балистични ракети с далечен обсег на действие KN-08 и обяви готовност за военни действия срещу САЩ. За демонстрацията на новата бойна техника съобщи агенция "Ренхап".

Би Би Си от своя страна информира, че Северна Корея провежда един от най-големите паради в историята на страната по случай 70 години откакто Партията на труда управлява.

Огромен брой бронирани превозни средства и балистични ракети са преминали през центъра на столицата Пхенян. Участие в парада са взели над 20 000 военнослужещи.

Парадът започнал с изпълнения на духови оркестри, маршируващи по площад "Ким Ир Сен".

На почетната трибуна се намирали лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун и членът на постоянния комитет на политбюрото на ЦК на Китайската комунистическа партия Лю Юншан. За пръв път на трибуните е присъствала сестрата на Ким Чен Ун - Ким Йо Чжон.

Ким Чен Ун е произнесъл 30-минутна реч, в която е заявил, че севернокорейските въоръжени сили са готови за "всякаква война" със САЩ.

"Корейско-китайските отношения не са просто отношения между двама съседи. Това са стратегически отношения, коренящи се в традициите на дружбата, скрепена с кръв", заявил Ким Чен Ун.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пхенян показа междуконтинентални ракети с далечен обсег и обяви, че е готов за война със САЩ (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди