изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ


ОВЕН – Свежи и енергични сте, и ви се иска да споделите настроението си с околните. Проблемите ви се струват дребни, но не ги подценявайте.
ТЕЛЕЦ - Днес давате преднина на собствените си настроения. Възможни са конфликтни ситуации, ако не контролирате чувствата си. Вечерта ви ще бъде вълнуваща и основната заслуга за това е на любимия ви човек.
БЛИЗНАЦИ - Ваш близък ще има нужда от съвета ви по личен въпрос, а вие можете да му бъдете полезни с рационалното си отношение към проблемите.
РАК - Постигате желаните резултати и това допълнително ви стимулира за нови начинания. Има за какво да бъдете доволни от себе си и от работата си.
ЛЪВ - Днес ви предстоят много и интересни ангажименти. Работата ви ще е свързана с много движение и контакти. Ще срещнете човек, с когото в бъдеще ще ви свърже ползотворно сътрудничество.
ДЕВА – Денят е благоприятен във всяко едно отношение. Без уговорки можете да се отдадете на заниманията, които обичате. Предстоят ви срещи с любими хора.
ВЕЗНИ - Емоционални преживявания, породени от нов партньор или клиент на работното ви място ще промени хода на работата ви. Във всички случаи не допускайте да навредите на доброто си име.
СКОРПИОН - Отнесете се отговорно към работата си, за да не ви създава проблеми впоследствие. Бъдете внимателни при подписване на договори и споразумения, особено, ако сте заинтересована страна.
СТРЕЛЕЦ - Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа и по-често ще се допитвате до мнението на хора, запознати с материята.
КОЗИРОГ – Днес задължително проверявайте всяка ново постъпила информация до вас, в противен случай рискувате да се провалите.
ВОДОЛЕЙ - Взели сте присърце отговорностите си и сериозно се захващате за работа. Притесненията ви ще отпаднат щом се запознаете с обстановката.
РИБИ - Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Философски ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед напред, има още какво да ви развълнува.

От коя зодия са държавите
Как да елиминираш съперницата си
От какво се възбуждат различните зодии?

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди