изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:27 EEST
БЛИЗО 17 300 СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ В ОБЩИНА БАЛЧИК    
НовиниОбщинска избирателна комисия Балчик свика всички секционни избирателни комисии на обучение вчера, съобщи радио "Варна". Близо 300 души са ангажирани в 37-те секции за произвеждане на изборите за общински съветници и кметове и Националния референдум на 25 октомври. Секционните избирателни комисии ще бъдат със седем и девет членове според броя на избирателите. За провеждане на местния вот секциите са 35, без тези в болници Карвуна и Тузлата, тъй като там ще се гласува само за национален референдум.

В по-големите секции ще бъдат обособени по две кабинки, за да върви по-бързо гласуването, обясниха от отдел ГРАО, ангажирани с организацията на изборния процес. С номерата на бюлетините и кандидатите ще бъдат обособени информационни табла. Изборният ден започва в 6 часа и ще приключи в 19 часа, ако пред помещенията за гласуване няма чакащи, но не по-късно от 20 часа.
В град Балчик в помещенията ще има три бюлетини, а в 18-те села, където се избира кмет на кметство, ще има четвърта бюлетина. Хората с увреждания могат да заявят желанието си да гласуват в администрацията, откъдето ще им бъде оказано съдействие.
Според последните справки избирателите в община Балчик са близо 17 300. НДТ
 


Сходни връзки

БЛИЗО 17 300 СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ В ОБЩИНА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди