изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:25 EEST
На живо в БЛИЦ: Шок в „Арена Армеец”: Хора плачат и крещят „Убийци”, кълнат се, че има умрели    
НовиниХаосът в „Арена Армеец” става все по-голям. След като вратите на столичната зала бяха заключени дълго време, медиите все пак бяха допуснати да влязат. Чакащите с часове вътре хора вече за силно разгневени и отчаяни.

„Хора плачат. Видях връстниците си да припадат. Аз съм диабетик, не мога да си изпия хапчетата”, оплака се възрастна жена пред Канал 3. „Видяхте сандвичите - повръща ми се, няма да ги ям. За кафе се чака час и половина”, добави тя.

Побесняла и отчаяна жена влезе в кадър и се разкрещя: „Може ли 8 протокола да се разпечатват 2 часа? Такива принтери ни дадохте”.

Стотиците хора започнаха да крещят „Оставка” и „Убийци”.

„Как разбраха резултатите от изборите, като бюлетините са при нас. ЦИК не работи. Резултатите още не са вкарани в ЦИК, те не ни допускат”, разказа младеж. „Свършихме едни от първите, дойдоха да ни вземат от последните. Нямаше никаква организация”, добави той.



От множеството се чуха гласове „Трима души умряха”.

Мария Мусурлиева, заместник-председател на ЦИК, заяви в изказване извън залата: „Не останах с впечатление, че има чак такива ексцесии, за които се говори”. „Не видях хвърчащи линейки, не видях припаднали хора. Видяла съм спящи хора”, добави тя.



Както БЛИЦ съобщи, информацията за починали хора в залата беше официално отречена. Няколко души са припаднали и са приети в билница.

Млад мъж, обаче, заяви, че е видял с очите си починали хора. „Имаше хора, чиито роднини починаха, други припадаха. Два смъртни случая имаше. Два съм видял лично с очите си. За трети съм чул. Мога да си дам ЕГН и имена, да застана пред съд”, беше категоричен той.



Друг потвърди, че жена е припаднала, получила е гърч и след това е починала. Около тях хора показаха снимки на припаднали хора и пристигнали с носилки лекари. По всички личи, че хората, които повече от 24 часа не могат да се приберат по домовете си, не могат повече да издържат на напрежението и умората.
 
ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО КАКВО СЕ СЛУЧВА В ЗАЛА "АРЕНА АРМЕЕЦ" ТУК!

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

На живо в БЛИЦ: Шок в „Арена Армеец”: Хора плачат и крещят „Убийци”, кълнат се, че има умрели | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди