изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:29 EEST
Трагедия след изборите: Шефът на Общинския съвет в Търново е загиналият в Хаинбоаз    
Новини Досегашният председател на Общинския съвет във Велико Търново Николай Ашиков е загинал в зверска катастрофа в Хаинбоаз, твърди "Труд". Трагедията станала около 8 часа в понеделник край великотърновското село Въглевци. В злополучната сутрин Ашиков пътувал със служебен Фолксваген "Пасат" от вилата си в село Вонеща вода към Велико Търново.

Движел се е с висока скорост и предприел рисково изпреварване по планинския път. След секунди се забил челно в идващ насреща ТИР.

Шофьорът на камиона видял летящата срещу него кола и максимално отбил вдясно, за да избегне удара. Колата обаче се врязала в камиона, а Ашиков издъхнал на място.

***************
Тежка катастрофа затвори Прохода на Републиката. Произшествието е станало тази сутрин около 08,00 ч., непосредствено под върха на прохода, съобщават от полицията във Велико Търново, цитирани от "Дарик". По първоначална информация челно са се ударили лек автомобил, пътуващ в посока към Гурково, и товарен автомобил, движещ се в срещуположната посока. При удара на място е загинал водачът на леката кола. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Служители на „Пътна полиция” пренасочват леките автомобили през прохода Шипка, а товарните изчакват на място.
 http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Трагедия след изборите: Шефът на Общинския съвет в Търново е загиналият в Хаинбоаз | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди