изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:11 EEST
Повече от 600 мераклийки за „Мисис България“ 2015    
Мис & Мистър На 30 октомври, петък в столичен комплекс се проведе 17-тото издание на националния конкурс за омъжени жени „Мисис България 2015”. Повече от 600 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 15-те финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България Millennium”.

Прави впечатление, че все повече се увеличава интересът към конкурса от страна на омъжени дами с висше образование и престижни професии. “Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи”, коментира организаторката на конкурса и собственик на марката „Мисис България” – Меги Савова.

Сред кандидатките за тазгодишните титли бяха лекари, адвокати, бизнес дами, но също така и фризьорки, домакини, както и българки, живеещи в чужбина.



В първи тур участничките показаха уникалната колекция на носителката на титлите „Мисис България“ и „Кралица на Света“ Вики Божилова – „Alex Fashion”, специално създадена за конкурса.

И тази година във втори тур финалистките излязоха със своите съпрузи и семейства, които разказаха за тях. Те представиха колекция перли на „VELMAR”, представени на модната сцена и станали хит в САЩ.

В третия тур по традиция участничките дефилираха с официалните тоалети на “Bridal Fashion”.  Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините. Почетен председател бе първата носителка на титлата „Мисис България“ 1991 Петрана Берисот, която пристигна специално от Франция, където живее.

Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ бяха предоставени на Министерство на вътрешните работи /МВР/ в лицето на Директора на Столична Дирекция на вътрешните работи /СДВР/ старши комисар Младен Маринов за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.

17-тото издание поднесе много изненади. Водещи на събитието са носителката на титлата „Мисис България“ Мариана Маринова и носителката на титлата „Мисис Дама на годината“, журналист и тв водещ Нели Пандилова.

Всички гости се насладиха на изпълнението на младата певица Десислава Николова.
Информация за победителките:

- Специална награда на организаторите “Mrs Bulgaria Famous Earth” спечели Билгихан Джелил



от град Кърджали, зодия дева ; по професия е стоматолог; има дъщеря и син на 11 и 7 години; смята че „Най-добре работи този, който най-добре се забавлява“. Според нея Мисис България трябва да бъде жена с достойнство и стил.

Тя ще представя България на международния конкурс „Mrs. Earth”

- „Mrs Bulgaria” 2015 World – Стойка Николова



От град Дупница – зодия лъв; магистър клинична психология; има 2 дъщери – на 20 и на 11 години; хобито й е танци и танцува в ансамбъл за народни танци; работи в частна фирма; мотото й е „С много труд и упоритост се постига всичко“

- “Mrs Bulgaria” 2015 Millenium – Венета Славова



От град Пловдив – зодия водолей, магистър по психология; разработва собствена марка за дамски обувки; предстои издаването й на втора книга по психология; най-важното нещо в живота й са здравето и любовта на близките хора

- “Mrs Bulgaria” 2015 Europe – Анелия Иванова



От град София – зодия близнаци; има висше образование – комуникационна техника и технологии; управлява собствена консултантска фирма; има 2 дъщери; любимият й девиз е „Аз мога“.

- “Mrs Bulgaria” 2015 Universe – Габриела Георгиева



От град София – зодия скорпион; завършила е висше образование в Лондон; в момента следва второ висше образование; мениджър на АГ болница; има малък син на 4 месеца; иска да подкрепя благотворителни каузи на „Мисис България“ и да представи достойно България на международни конкурси. Смята, че когато ти затворят вратата, трябва да потърсиш отворен прозорец.  http://www.blitz.bg






 


Сходни връзки

Повече от 600 мераклийки за „Мисис България“ 2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди