изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:06 EEST
Съблазнителни китайски шпионки дебнат тайните на Великобритания    
По света Англичаните са в паника, най-красивите и изкусителни жени ги дебнат навсякъде, за да се докопат до икономическите и индустриалните им тайни, съобщава men.bg. Лично премиерът Джеймс Камерън предупреждава за опасността.

Китай е една изключителна страна, която отдавна се е превърнала в политическа и икономическа сила. И докато целият свят я вижда като изключително изгодна за инвестиции и шанс за преместване на цялото производство, Китай смята да разбере и мнението на останалите страни, изпращайки своите обучени шпиони, които имат нужда от важната информация.

Най-интересното е, че английските M16 са споделили за една нова опасност - китайски специални агенти, които се опитват да спечелят много за себе си. Британското разузнаване е предупредило своите агенти, че извън службата ще ги очакват стотици красиви и изкусителни азиатки, които се опитват да привлекат бившите MI6 агенти в леглото си.

Самият Дейвид Камерън е бил уведомен, че азиатските изкусителки са много по-голяма заплаха, отколкото „Ислямска държава”. И още по-страшното е, че китайските агентки не се интересуват само от бивши агенти, а и от семействата им, те били готови на всичко, за да се доберат до тайните на бившите служители.

Разбира се, основният фокус е откриването на бъдещите бизнес и социални програми. Дамите били специално вербувани и трябвало да предлагат невероятен секс в замяна на приятните разговори след това. Ако планът не проработи, дамите започвали да изнудват своите цели и да заплашват, че ще разпространят всичко в интернет.

Кибер престъпленията са второ голямо звено, защото се смята, че всички атаки към Великобритания идват от специално звено в Китайската освободителна армия - Отряд 61398. Там могат да бъдат открити много сериозни кадри, които познават слабостите на мрежата и нямат нищо против да измъкнат необходимите данни - те не предлагат сексуални услуги.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Съблазнителни китайски шпионки дебнат тайните на Великобритания | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.25 секунди