изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:03 EEST
Руският Първи канал излъчи част от секретна военна разработка    
По светаВчера по време на телевизионно предаване от началото на съвещанието, водено от Владимир Путин и посветено на проблемите на руския военно-промишлен комплекс, телевизионните камери на Първи канал и НТВ са показали лист с представянето на системата „Статус-6”, с някои характеристики на това ново оръжие, съобщи „Ведомости”.

 На излъчените кадри се вижда, че става дума за подводен апарат без човешки екипаж, който може да преодолява огромни разстояния и да носи ядрени бойни глави. След първоначалното излъчване, този момент е бил отстранен и при повторните репортажи вече не се е появявал.

В своето слово на съвещанието руският президент посочи, че страната работи по създаването на нови военни системи, които да се противопоставят на американската противоракетна защита и „Статус-6” може да е елемент от тези разработки.
Прессекретарят на Путин Дмитрий Песков призна, че някои от секретните материали са попаднали пред камерите, но след това са били изтрити от репортажа.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Руският Първи канал излъчи част от секретна военна разработка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.55 секунди