изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:01 EEST
Британка прави секс с жена, мисли я за мъж    
По света 8 г. затвор за измамницата с изкуствен пенис, връзвала очите на жертвата си. “Отчаяно исках да бъда обичана.” Така през сълзи обясни заблудата си 25-годишна британка, открила след 2-годишна връзка, че любовникът и? е жена. Драмата се разигра в съда в Честър, Англия, където измамницата Гейл Нюланд получи 8-годишна присъда за сексуално насилие и измама. Тя също избухна в плач и припадна на подсъдимата скамейка.

През 2011 г. двойката се запознава във фейсбук, където 25-годишната Нюланд има фалшив профил на мъж на име Кай Форчън и се представя за мачо от латино-филипински произход.

После започват да се чуват по телефона, разменят си безброй есемеси и през февруари 2013 г. решават да се срещнат. Мнимият Кай обаче има условия. Под претекст, че е претърпял тежка мозъчна операция и не е приятен за гледане, “той” моли момичето да бъде с превръзка на очите.

“Слагах я винаги, когато бяхме заедно, дори когато седяхме прегърнати пред телевизора, а веднъж ме заведе с нея и на плаж”, разказва жертвата, чието име медиите не разкриват. Тя се влюбва страстно в екзотичния младеж, а той я отрупва с нежно внимание.

Прекарали са заедно над 100 часа и са правили секс 10 пъти – винаги в апартамента на жертвата в Честър.

До лятото на тази година, когато

по време на любовна игра

момичето дръпва маската

от очите си

и вижда, че Кай е с изкуствен член…

“Бях потресена, не повярвах на очите си - разказа жертвата пред съда. – Отрови живота ми, отне ми младостта и вярата, раздели ме от приятелите. Срам ме е да виждам хора, да излизам из града. По-добре да ме бе изнасилил мъж”, жалва се тя.

За срещите вероломната Гейл Нюланд пристягала гърдите и ханша си с бинт, криела дългата си коса под вълнена шапка, слагала фалшив пенис. Говорела с преправен, по-дебел глас. “Звучеше ми като жена, но го отдадох на филипинския произход на Кай”, разказва пострадалата.

Когато започнали да правят секс, измамницата помолила партньорката си никога да не я пипа по члена, но и това не я усъмнило. “Лежахме и се гушкахме, целувахме се, говорехме си дълго. Може да звучи глупаво, но изглеждаше истинска, нормална връзка”, уверява британката. Щастлива, тя разказала на приятели и колеги за гаджето си и обещала да ги запознае с него. Двойката имала много общи интереси – били родени на една дата, обичали романтични филми, грижели се заедно за кученце на име Джипси.

Гейл Нюланд е будно момиче, завършила е частно училище. Работи като маркетингов мениджър в близкия град Уиластън. Тя съзнава, че харесва момичета на 13 години и още тогава създава свое мъжко алтер его.

Произнасяйки присъдата, съдията Роджър Дътън каза: “Ти си интелигентно и решително, но обсебващо, манипулативно, коравосърдечно, жестоко и измамно момиче. Гаврила си се с чувствата на тъжителката за собствено сексуално удоволствие, без да държиш сметка за удара, който разбулването на истината ще и? нанесе.”

Подсъдимата загуби самообладание, почна да моли за снизхождение и за условно наказание. Когато и? бе отказано, се разплака и извика към родителите си: “Страх ме е!”

Гейл и защитата и? напразно уверяваха, че ищцата лъже и отлично е знаела, че встъпва в гей връзка. “Значи гледаше телевизия с вързани очи и никога не пожела да зърнеш любимия”, попита иронично адвокатът и?. Според него никой нормален и сексуално зрял човек няма да се заблуждава за пола на партньора си толкова дълго.

А Нюланд разказа, че срещнала бъдещата си приятелка в нощен клуб и веднага и? признала ориентацията си и че се подвизава под мъжко име. Тя твърди, че момичето било обратно, но се страхувало да признае това публично.

Съдията обаче бе категоричен: Става въпрос за наивна и уязвима жертва, от която измамницата се е възползвала сексуално, предрешавайки се като мъж.

В подкрепа на обвинението бяха представени много есемеси от името на Кай. Свидетелка разказа как Нюланд опитала да прелъсти и нея онлайн, но тя се усетила и разкрила самоличността и?.

Гейл Нюланд бе изведена от съда с белезници, крещейки срещу “суровата и несправедлива присъда”. И баща и? изглеждаше разярен, когато се опита да спре с тялото си напиращите журналисти.
Бащата на подсъдимата пази дъщеря си от журналистите.

Британската преса също попита

заслужава ли подобно

престъпление такова строго

наказание

Припомнят се предишни случаи, в които съдия Дътън е бил много по-снизходителен. През 2010 г. той е дал само 4 години и 8 месеца затвор на педофил, насилил сексуално четири 13-годишни момичета, едно от които забременява, помята и прави опит за самоубийство.

Миналата година съдията прати само за 6 години и 9 месеца в затвора перверзна 71-годишна учителка по френски, гаврила се като млада с 24 момченца между 8 и 12 г.
Сградата на съда в Честър. http://dnesplus.bg
 


Сходни връзки

Британка прави секс с жена, мисли я за мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди