изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:38 EEST
ДВЕ ЗЛАТНИ ОТЛИЧИЯ ЗА "ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" АД    
Икономика Златни медали от 22-рото международното изложение БУЛПЕК донесоха два нови продукта на добричката фирма "Добруджански хляб" АД. Със златен медал и диплом за качествен и оригинален пазарен продукт на провелото се от 11 до 14 ноември в Интер Ексо Център - София, изложение са отличени "Ръжен коматъ – 100% ръжен хляб" от новата марка на фирмата "Вкусният коматъ" и хляб "Вита Силует фитнес".

И двата продукта са оценявани и получиха най-високи оценки от специална експертна комисия, за своите оригинални и иновативни концепции, вкусови и хранителни качества, като са впечатлили както посетителите на изложението, така и специалисти по хранене. Изпълнителният директор на фирмата Енчо Малев сподели, че това са съвсем нови продукти, които предстои до края на месеца да бъдат пуснати за продажба в търговската мрежа и добави, че новия "Вита Силует фитнес" е хляб изключително подходящ за хора с активен начин на живот. "Този хляб е богат на протеини и е полезен и за вегитарианци, които не могат да усвояват протеини чрез месо и други продукти. Като цяло концепцията на фирмата ни е насочена в разработката и предлагането на висококачествени здравословни продукти" - добави още Малев.
"Ръжен коматъ – 100% ръжен хляб" е истински 100% ръжен хляб, приготвен с квас и висококачествено фино ръжено брашно. Изпечен на подови каменни пещи. Серията "Вкусният Коматъ", която е най-новата в продуктовата гама на фирмата, включва още "Планински Коматъ" - ръжено-пшеничен хляб с квас“ и "Коматъ съ семена" - многозърнест хляб с квас. Хляб "Вита Силует фитнес" е най-новото предложение в серия "Вита Силует". Високо протеинов, истински 100% пълнозърнест хляб, приготвен без бяло брашно, съдържащ 16.7 g протеини и 12 g диетични фибри на 100 g продукт, с уникален вкус.
Освен тези отличия "Добруджански хляб" е отличен с грамота от Националния браншови съюз на хлебопроизводителите и ИнтерЕкспо за най-хубав щанд на изложението, пресъздаващ духа на Добруджа. НДТ


 


Сходни връзки

ДВЕ ЗЛАТНИ ОТЛИЧИЯ ЗА "ДОБРУДЖАНСКИ ХЛЯБ" АД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди