изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:43 EEST
ОПЕРАЦИЯ „ПЛЮШЕНО МЕЧЕ” ПОМАГА И НА СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ В ДОБРИЧ И БАЛЧИК    
КоледаОперация „Плюшено мече” тази година ще подпомогне и социални заведения в Добрич, съобщават организаторите. Целта й е подаряване на индивидуални персонални коледни подаръци на деца от домовете за деца и SOS селища, осигуряване на общи материали и пособия за самите домове.

   Операция "Плюшено мече", която се реализира за осма година, подарява само нови играчки, дрехи и др., купени специално за конкретно дете от списък. През миналата година са посетени 695 деца в 33 дома из цяла България. Амбицията е тази година да бъдат подпомогнати деца от цяла България.
   Екипът на "Плюшено мече" публикува списъци с деца от домове и техните най-желани подаръци за Коледа, като дарителят избира дете и публикува коментар с номера и името на детето под списъка.
   Чрез кампанията в Добрич ще бъдат осигурени сух басейн, музикален стол и велоергометър за Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с физически увреждания и умствена изостаналост, за които вече има заявки от дарители. За децата там са осигурени и пожеланите подаръци. Дарители има и за коледните подаръци на децата, които посещават Дневния център при Дома за медико-социални грижи, за възпитаниците на центровете за настаняване от семеен тип 1, 2 и 3,  за настанените в Преходно жилище, в приюта за бездомни към църквата „Света Троица”, както и за децата от ЦНСТ в Балчик. Все още не е осигурена само беседка, която да се постави в двора за Центровете за настаняване от семеен тип 1 и 2. НДТ


 


Сходни връзки

ОПЕРАЦИЯ „ПЛЮШЕНО МЕЧЕ” ПОМАГА И НА СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ В ДОБРИЧ И БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди