изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:56 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.12.2015    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.12.2015


На 30 ноември, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба по ул. „Поп Богомил” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на тухлена стена, неизвестен извършител е проникнал в складово помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя заваръчни апарати. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 30 ноември, около 10:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от почивна станция, находяща се във в.з. „Сборно място” в град Балчик. Установено е, че за времето от 27 ноември до 30 ноември чрез взлом на врата неизвестен извършител е проникнал в сградата. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 32 м2 медни ромбовидни плочи за обков. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

 

На 30 ноември, около 13:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на к.к. Албена. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал последователно в четири апартамента, част от почивна база на територията на к.к. Албена. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 броя LCD телевизори. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ няма регистрирани пожари.

 

01.12.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 1.12.2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди