изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:02 EEST
The New York Times: Вицепрезидентът на САЩ има връзки с корумпирани украински компании    
По света Вашингтон. Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън е бил замесен в корупционни схеми на украински компании, чрез които е прокарвал финансовите интереси на своето семейство, пише The New York Times. Доверието към антикорупционните призиви на Байдън са подкопани заради фактите за връзката на неговия син Хънтър Байдън с една от най-големите газови компании в Украйна „Бурисма Холдингс“ и нейния собственик Николай Злочевски.

45-годишният Хънтър Байдън е станал член на съвета на директорите на компанията през 2014 г. скоро след като британските власти замразиха банковите сметки в страната си, принадлежащи на Злочевски. Причини за това е било разследване за пране на пари. Украинските прокурори са се отказали от разследването на активите на олигарха.
„Знаете ситуацията с Хънтър Байдън. Тогава как може да се доверяваме на вицепрезидента? Със своите думи Джо Байдън показва истинско лицемерие“, смята експертът от Центъра за стратегически и международни изследвания на САЩ Едуард Чоу.
Вицепрезидентът на САЩ посети Киев. В рамките на посещението си той призова Украйна да продължи борбата си с корупцията и да демонстрира прогрес в провежданите реформи. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

The New York Times: Вицепрезидентът на САЩ има връзки с корумпирани украински компании | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.51 секунди