изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:00 EEST
Версия: Бизнесменът Тинко Георгиев убит заради любовница    
Новини Варненски ченгета проверяват всички любовници на разстреляния бизнесмен Тинко Георгиев, твърди негов близък пред столичен седмичник.65-годишният мъж до последно споделял леглото си с млади мадами, които му били слабост от много време насам. Дори жената, от която имал малко дете можела да му бъде дъщеря и и била по-млада то сина му Евгени, който навършил 48 години. Припомняме,че той беше покосен от куршуми пред очите на внучето си на 16 декември този месец във Варна

За сексуалните подвизи на Тинко се носят легенди в Добрич и Варна още от времето на комунизма, когато лежал в затвора за нелегален чейндж.
Въпреки напредналата си възраст се поддържал в добра форма и впечатлявал младите дами най-вече с рутина и елегантни подаръци.
Неведнъж ставал обект на псувни и закани от татковци и официални гаджета на любовниците, които оплитал в мрежите си. Къщи, апартаменти, скъпи коли, бижута и екскурзии в чужбина са само част от придобивките на метресите му.

"Имаше едно момиче от София, което работеше в хотела му. Назначи я за управител на "Грийн парк" през 2005-а. Тогава Виолета беше на 20 години, спомня си негов партньор в бизнеса.

Виолета Рангелова била от София и живеела на квартира във Варна. Тинко Георгиев тогава е на 56 години. Като стар морски гларус омаял младата Виолета и тя станала поредната му любовница. Интимната връзка на боса с управителката на хотела му продължила 2 години, но след това се срещали в съда чак 2010-а.

Виолета напуснала Тинко, която се почувствал измамен от нея , защото и купил апартамент и го записал на нейно име. Тя отказала да му го върне.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Версия: Бизнесменът Тинко Георгиев убит заради любовница | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди