изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:08 EEST
Бензинови пари убили ключовия свидетел срещу Галеви, Пламен оставя 4 деца сираци    
Новини Бензинови изпарения са предполагаемата причина за смъртта в Дупница на един от основните свидетели по делото срещу Братя Галеви. Собственикът на таксиметрова компания Пламен Миланов и 35-годишната негова служителка са починали вследствие на задушаване. Полицията не е открила следи от насилие.

Както БЛИЦ съобщи, телата са транспортирани в столичната Съдебна медицина, по случая е образувано следствено дело. В Битовия комбинат в центъра на града, бизнесменът е държал канцеларии в апартамент и психолаборатория за кандидат шофьори. На етажа е намерен бензинов генератор, който се е използвал за захранване на отоплителната система.

Предполага се, че бензиновите изпарения, които вместо навън са влизали в помещението, са довели да задушаването на Миланов и счетоводителката му, съобщава БНР.

Миланов, който беше един от петимата основни свидетели по делото срещу Братя Галеви за създаване на организирана престъпна група, често е казвал, че се страхува за живота си.

Той е бивш полицай от охраната в затвора в Бобов дол, собственик на частно радио в Дупница, имал е и бизнес с имоти. Има 4 деца от два брака, починалата с него служителка има едно дете. Двойната смърт е най-коментираната тема в Дупница в навечерието на новогодишния празник, има доста интерпретации и догадки по случая, официалната информация е много оскъдна. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бензинови пари убили ключовия свидетел срещу Галеви, Пламен оставя 4 деца сираци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди