изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:24 EEST
Какво да очакваме от годината на Огнената маймуна    
Хороскоп 2016-та освен че е високосна, е и годината на Огнената Маймуна. Според китайския календар това означава, че ни очаква одухотворен, интелигентен и динамичен период. Не забравяйте да си набавите симпатична миниатюрна маймунка като символ на късмета, а и за да бъде цялата 2016-та вълнуваща и ярка.

Основните черти на предстоящата от 8 февруари година на Огнената маймуна са интуитивност, ловкост, ексцентризъм, непредсказуемост и капризност. Човечеството трябва да е готово да се сблъска с емоционални критики и неочаквани претенции. Огнената Маймуна винаги брани интересите си и е доста изобретателна като използва и се уповава на своето основно оръжие – хумора!

Въпреки своенравния характер на предстоящия едногодишен период, който носи Огнената Маймуна, не можем да разчитаме единствено на своя късмет, трябва да работим упорито за постигане на мечтите и целите си. От основна важност е сами да не си създаваме неприятности. 2016-та не е година на глобални промени и големи планове.

Огнената маймуна, според източния хороскоп обича семейния уют и дома, носи гореща страст, топли емоции и голяма любов. Добре ще бъде, ако създадете семейство през 2016-та, тъй като годината ще е наситена на близост и приятни преживявания.

Сега му е времето на правите любопитни открития, дръзки авантюри и неочаквани пътешествия. Огнената маймуна дарява всички ни с неочаквано остроумие. Ще се задълбочи комуникацията между човеците, ще се насърчат отношенията и с по-голяма лекота ще общуваме помежду си.

Ето как ще влияе Огнената маймуна на останалите знаци в китайския календар:

Позитивна година за представителите на Заек, Вол и Коза. Очаква Ви напредък и подобрение във всички житейски области.

Изпълнена с вълнения ще е 2016-та за Кон и Петел. Представителите на двата знака ще се наслаждават на стимулиране, а подходящите ситуации в бизнеса и личния живот ще са в изобилие.

Доста сложна се очертава годината за представителите на Куче, Свиня, Тигър и Змия. Най-добрите резултати ще бъдат донесени единствено от обективността.

Повече от невероятна ще е годината за Маймуната, Плъха и Дракона. 2016-та ще донесе увереност и чар на представителите на трите знака, периодът ще бъде динамичен, но и нестабилен. http://delo.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Какво да очакваме от годината на Огнената маймуна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.48 секунди