изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:47 EEST
ПРОЕКТ С УЧАСТИЕТО НА ВУМ - С НАГРАДА ОТ "ЕРАЗЪМ+"    
ОбразованиеПроектът „Бизнес образование за устойчивост“ – BEST, на Международен институт по мениджмънт – Варна, беше отличен с награда за качество от Център за развитие на човешките ресурси  Еразъм+.


Проектът BEST беше признат като проект с най-висока оценка за разработване и първи проект в сектор „Висше образование“ по програмата в България. Висше училище по мениджмънт участва активно в изпълнението на дейностите по проекта.
В края на 2014 г. Международен институт по мениджмънт – Варна, стартира мащабния проект BEST с основна цел да проучи главните предизвикателства пред социалния бизнес, да ангажира широк кръг заинтересовани страни и да осигури обществена подкрепа за включване на темата за устойчивостта в икономическото и бизнес образование. Проектът се осъществява от международен консорциум от университети от България, Великобритания, Гърция, Испания, Литва, Португалия и Турция.
Изследванията в рамките на проекта ще бъдат използвани за разработване на доклад за развитието на социалния бизнес в България, Гърция, Литва, Испания, Португалия, Великобритания и Турция, както и за изготвянето на наръчник и онлайн база данни с добри практики от тези страни. Основни резултати от проекта ще бъдат създаването на Център за социални иновации и предприемачество и въвеждането на етикет за обучение „Бизнес образование за устойчивост“. НДТ


 


Сходни връзки

ПРОЕКТ С УЧАСТИЕТО НА ВУМ - С НАГРАДА ОТ "ЕРАЗЪМ+" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди