изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:50 EEST
НАП ПРОДАВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ И КЪЩИ В ДОБРУДЖА    
ИкономикаЗемеделска земя, къщи с дворове, апартамент и други недвижими имоти в Добрич и близките села обяви на търг Националната агенция за приходите /НАП/, съобщават от офиса в Добрич.

Имотите са отнети от съда в полза на държавата, тъй като са придобити незаконно. Нива с площ от 19.9 дка, находяща се в землището на село Паскалево, е обявена за продан с начална тръжна цена от 31 хиляди лева. На същия търг данъчните са обявили за продан и дворно място с площ 5950 кв.м и построената в него къща в село Александър Стамболийски. За 17 700 лева се продава дворно място и къща в село Стефан Караджа. В търга са включени още апартамент с площ от 65.62 кв.м, гараж и други недвижими имоти в Добрич и региона. Търгът е обявен за 26 януари и може да бъде намерен на електронната страница на НАП под № 3. Оглед на имотите кандидат-купувачите могат да извършат от 18 до 22 януари.
През 2015 година инспекторите по приходите от отдел „Държавни вземания”, НАП Варна проведоха 48 тайни търга, на които бяха продадени движимо и недвижимо имущество, отнето в полза на държавата от съдебната власт и Агенция митници. След проведените търгове в хазната са постъпили 661 хиляди лева, като 304 хиляди са от продажба на недвижими имоти. Близо 13 хиляди лева са постъпленията от продажба на изделия от злато и сребро.
През изминалата година НАП Варна е предоставила на музеите в Русе, Шумен и Провадия значими и безценни образци на изкуството, открити на територията на България и отнети в полза на държавата, за да бъдат съхранени за идните поколения. НДТ
 


Сходни връзки

НАП ПРОДАВА ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ И КЪЩИ В ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди