изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:49 EEST
НАБИРАТ 12 ОБЩЕСТВЕНИ ВЪЗПИТАТЕЛИ    
НовиниМестна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Добрич обяви 12 свободни работни места за обществени възпитатели за 2016 година.



Изискванията към тях  са да имат минимална степен за завършено образование – висше, степен бакалавър или магистър. Професионалните направления са право, психология или педагогика.  Необходимо е да имат 2 години професионален опит, както и допълнителни умения. Трябва да познават нормативната уредба за работа с деца с противообществени прояви и структури в системата за БППМН, както и тази, свързана с корекционно-възпитателната работа с малолетни и непълнолетни деца. Необходимо е да имат познания за особеностите и характеристиките на деца с девиантно поведение или с агресивно поведение, конфликтни, деца и такива, които изпитват затруднения в социализацията.
Общественият възпитател извършва индивидуална корекционно-възпитателна работа с определените му от Местната комисия малолетни и непълнолетни деца. Той взаимодейства с родителите, инспектори на ДПС, училищни ръководства, класни ръководители, педагогически съветници, социални работници, психолози, лекари и специализирани институции. Освен това, обществените възпитатели участват в проверки, организирани от МКБППМН, от полицията и от други органи, във връзка със спазването на нормативните актове, касаещи малолетните и непълнолетните.
Подборът ще се извърши по документи и с интервю.НДТ
 


Сходни връзки

НАБИРАТ 12 ОБЩЕСТВЕНИ ВЪЗПИТАТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди