изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:23 EEST
ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ ПО КУЛТУРА    
НовиниС  решение от март 2013 г. Общинският съвет на Добрич прие Правилник за организацията и дейността на Обществен съвет по култура към Община град Добрич.

 Общественият съвет по култура е консултативен орган на доброволни начала към Община град  Добрич и се създава със заповед на кмета на Община град Добрич. Той се състои от оперативно бюро и секции в областите културно наследство и читалища и сценични изкуства.
В състава на секциите се включват представители на културни институти и организации, фондации, неправителствени организации, творчески съюзи и асоциации в областта на културата, образователни институти, медии, изявени личности и експерти от сферата на културата и изкуствата.
Поименният състав на членовете на секциите се определя въз основа на постъпили писмени предложения до кмета на Община град Добрич. Окончателният числен и поименен състав се определя със заповед на кмета на Община град Добрич.
Писмени предложения за членове на двете секции могат да се подават до 24 януари, вкл. на e-mail: hd.dobrichbg@gmail.com или в Център за услуги и информация на Община град Добрич.
Общественият съвет за култура има за цел да съдейства за създаването и осъществяването на дългосрочна стратегия за развитие на културата в Община град Добрич, да подпомага дейността на Община град Добрич в областта на културата, да създава условия за широк обществен дебат по въпросите на културата и т.н. НДТ


 


Сходни връзки

ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ СЪВЕТ ПО КУЛТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди