изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:09 EEST
Местан и Мариана Георгиева мачкали чаршафите в БАН    
Светска клюка Лютви Местан е консумирал извънбрачната си връзка в БАН. Скандалният бивш председател на ДПС редовно си чукал любовни срещи с Мариана Георгиева в хотел „Дом на учения”, разположен между институтите на академията в кв. „Гео Милев”, пише в днешния си брой столичен всекидневник.

Двамата имали навика първо да пийнат по нещо в барчето на сградата и едва тогава да се отправят към някоя от стаите за бурен секс. „Започнаха да идват години преди Местан да стане партиен шеф, а метресата му – министър на спорта. Предпочитаха този хотел, защото е дискретен и закътан. Хора от „Голямото Добро утро” рядко могат да се срещнат тук, клиентелата е съставена предимно от научни работници, които вероятно дори не осъзнават кои са Местан и любовницата му”, споделя запознат.

За да не е голословен, той предоставя снимки, на които е запечатано едно от любовните рандевута на натирения от съпартийците си политик. От кадрите се вижда, че първа на срещата пристигнала Марияна Георгиева. Тя седнала на крайна маса в бара на хотела и зачакала любовникът й да се появи. А когато той най-сетне цъфнал, двамата си поръчали кафе и уиски. Половин час по-късно Лютви и стърчащата с една глава над него Кака Мариана вече мачкали матрака в уютната стана на втория етажа. Страстните им възгласи утихнали малко преди свечеряване – след час и половина любовна игра.

„Обикновено се виждаха следобед – към 3-4 часа. А напускаха любовното гнездо преди мръкване”, твърди източникът. С дългокраката си извънбрачна изгора Местан понякога палувал и в апартамент в кв. „Борово”. Ключовете за там му предоставил собственикът Митхат Метин.

Лютви има две сватби и един развод зад гърба си. Настоящата му съпруга Ширин знае какви ги върши той с кака Мариана, но се преструвала, че не е наясно.  http://www.mignews.info

 


Сходни връзки

Местан и Мариана Георгиева мачкали чаршафите в БАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди