изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:29 EEST
НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ ПОЗДРАВИ ПЪРВОТО РОДЕНО В БАЛЧИК БЕБЕ    
ОбществоСемейство Тодорови, чието дете е първото бебе, родено в АГ-отделението на болницата в Балчик, бе поздравено днес от кмета на Белия град Николай Ангелов. Той благодари на екипа, помогнал при раждането. Градоначалникът отправи пожелание Ева да расте здрава и да радва родителите си.



Ева се появи на бял свят в петък по обяд по нормален път, съобщи радио "Варна". Тя е с тегло 3 кг и дължина 50 см. Това е първата рожба за 30-годишната майка Олга от Украйна и бащата Тихомир. Семейство Тодорови живее в балчишкото село Гурково.
Иначе първото записано бебе в регистрите на община Балчик за 2016 г. е родено в чужбина преди близо година. Леона Демирова е проплакала в Германия на 28 февруари 2015 г. Вторият пресъздаден акт за раждане е на дете, което също е поело първия си въздух зад граница, през април м. г. – това е Метин Михайлов.
Миналата година първите дечица на 2015 г. се появиха на Богоявление – две момиченца, Божена и Божидара.
Защо толкова се забави бебето на годината, медиците обясняват, че все повече жени предпочитат да раждат в Полша и в Германия, където социалните помощи са много по-големи. НДТ



 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ ПОЗДРАВИ ПЪРВОТО РОДЕНО В БАЛЧИК БЕБЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди