изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:23 EEST
Официално: Литекс изхвърча от "А" група!    
Спорт Изпълкомът на БФС взе окончателно решение за изваждане на Литекс от "А" група. Това стана ясно след извънредното заседание на Изпълкома. Ловчанлии официално са извадени от елита и от следващия сезон ще стартират участие в "Б" група.

"Оранжевите" запазват правото да продължат участието си в полуфиналите за Купата на България, а вторият отбор на Литекс ще продължи участието си във втория ешалон на българския футбол.

Наско Сираков заяви на излизане от заседанието, чe не е било подлагано на гласуване оставането на Литекс в А група, което значи, че Литекс остава извън елита.

"Аз лично не искам шампионът на България да се определя в заседателната зала. Бях на мнение, че трябва казусът да бъде подложен на гласуване, но други членове на Изпълкома не се съгласиха", коментира Сираков.

„Изпълкомът с най-добри чувства се опитахме да направим всичко. Ние нямаме право да преразглеждаме решение на Апелативната комисия“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов на пресконференцията след заседанието. 

„От следващото първенство ще играят в по-долна група. Литекс 2 ще може да играе в "Б" група.

"Не е говорено за класиране и т.н.“, допълни Михайлов, относно класирането на "А" група."

„Имаме Изпълком в Нион, а след това Конгрес, който не е изборен. Преди да приключат всички дела на г-н Платини не се знае дали ще има изборен Конгресен или г-н Платини ще остане президент. Нищо не ме притеснява. Аз имам много често разговори с министър Кралев.“ http://pik.bg

 


Сходни връзки

Официално: Литекс изхвърча от "А" група! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди