изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 00:30 EEST
Най-малко четирима са банковите обирджии от Бургас, задигнали са 170 000 лева    
Новини Извършителите на банковия обир в ж. к. „Изгрев“ са няколко, влезли са от вътрешността на магазина. Това съобщи директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, цитиран от Флагман.Бг. По първоначални данни, двама са влезли вътре, но поне още няколко са били отвън.

„За размера на откраднатата сума се обърнете към ръководството на банката. В момента извършваме оглед на мястото, откъдето са проникнали“, каза Калоянов. Бившият областен управител Константин Гребенаров е регионален директор „Сигурност“ на банката.
Както БЛИЦ съобщи, неизвестни бандити са ограбили банков клон в бургаския ж. к. "Изгрев". Сигналът за обира е подаден в полицията около 08.32 ч. Банковият клон е разположен в сградата на бившия магазин „Пикадили”.
"При престъплението няма пострадали хора. Откраднатата сума е не повече от 170 хил. лева", заяви пред ПИК пиарът на финансовата институция Ивайло Александров.

Той уточни, че клиентите на банката няма причина да се притесняват за парите си, тъй като те са застраховани и ще бъдат възстановени. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Най-малко четирима са банковите обирджии от Бургас, задигнали са 170 000 лева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.19 секунди