изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:10 EEST
Лекари от мястото на касапницата в Пловдив: Гледката беше страшна, жертвите бяха обезобразени    
НовиниВсе още не е идентифицирано момичето в мерцедеса, който се вряза челно в билборд на бул. "Найчо Цанов" в Пловдив тази вечер. В момента режем ламарините на колата, за да извадим тялото и да установим самоличността, заяви шефът на областната полиция старши комисар Христо Разсолков, цитиран от "24 часа".



Мерцедесът буквално е летял, обясни Разсолков. От силния удар колата се е усукала около металния стълб на билборда.

Лекари от Спешна помощ, пристигнали на мястото на зверската катастрофа, заявиха, че момчето и момичето в колата са били обезобразени. "Отидохме да дадем първа помощ, но тя се оказа излишна. Момчето и момичето в колата бяха обезобразени, а телата им - размазани. Ударът е бил толкова жесток, че са издъхнали светкавично", разказват те.

"Гледката беше страшна. Колата буквално се беше увила като спирала около металния стълб на рекламното съоръжение. Момчето и момичето са на видима възраст около 20 г. И двамата бяха на предните седалки, подгизнали в кръв. Екипът ни ги откри мъртви", описаха покъртителната гледка лекари.

Тепърва ще се правят експертизи, за да се установи причината за смъртоносния сблъсък.

Както БЛИЦ съобщи, малко преди 20 часа тази вечер спортен Мерцедес, управляван от 22-годишен мъж, помете автобусна спирка и се заби в рекламен билборд. Щастлива случайност е, че не е имало чакащи на спирката иначе касапницата е щяла да бъде жестока, твърдят от полицията. 22-годишният шофьор е загинал на място. Неговата смърт и тази на спътницата му са настъпили моментално, уточниха от Спешна помощ. По данни на медиците загиналото момиче е около 20-годишно.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Лекари от мястото на касапницата в Пловдив: Гледката беше страшна, жертвите бяха обезобразени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди