изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:21 EEST
ПРЕБИТИЯТ В С. БЕНКОВСКИ БИЛ ПРОДАЛ 10 ДЕКАРА НИВИ    
НовиниДесет декара ниви е бил продал същия ден, в който бе нападнат 51-годишният мъж от село Бенковски, който бе пребит от маскирани в дома си.  Парите, които нападателите търсели обаче били внесени в банка. По данни на НДТ, мъжът си оставил около 400 лева, които били сложени до телевизора, но те не са взети от побойниците. Не е изключено и да не са ги видели, тъй като не светнали в помещението, където се е разиграл екшънът.  

51-годишният мъж доскоро работел като пазач в местната кооперация, но бил освободен. Сега бил безработен.
В резултат на побоя мъжът имал рани по лицето, счупени пръсти на ръцете. На следващия ден познат на жертвата информирал кмета на селото, който се обадил на кварталния полицай, а пострадалият бил откаран в болницата в Добрич, където гипсирали пръстите на ръцете му.
Мъжът обяснил, че не е разпознал никого сред нападателите си. Още повече, че само единият от тях говорел. Пострадалият обяснил на следващия ден, че един от маскираните го биел, другият пазел на вратата, а третият обикалял къщата, за да търси парите. Когато тримата си тръгнали, било къч 1,45 часа след полунощ. Казали му да отиде да изтегли пари от банката, тъй като на следващия ден ще се върнат.
Припомняме, че трима маскирани пребиха 51-годишен мъж в добричкото село Бенковски. Според данни на пострадалия тримата са влезли в дома му и са го разпитвали къде е скрил парите си. Г. С. обяснил, че има влог в банка и не разполага с налични пари в дома си. Маскираните му нанесли побой, след като не намерили никакви пари и не взели нищо от жилището. НДТ

НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org: Според вас, престъпници упражняват ли терор и репресии в селата на България?


 


Сходни връзки

ПРЕБИТИЯТ В С. БЕНКОВСКИ БИЛ ПРОДАЛ 10 ДЕКАРА НИВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди