изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:20 EEST
ДЕЦА ПОЛУЧАВАТ ПРИЕМНА ГРИЖА ПО ПРОЕКТ "ПРИЕМИ МЕ"    
Общество В община Добричка продължава работата по проект "Приеми ме 2015", информира сайтът на кметството. Проектът стартира на 1 декември м. г. по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Той има продължаваща и надграждаща роля на проект "И аз имам семейство", който приключи в края на м. г. 

През месец декември 2015 година се сформира екип за управление на проекта, състоящ  се от администратор и счетоводител. Екипът проведе конкурсна процедура за избор на двама социални работници. След проведения конкурс класираните на първите две места кандидати са назначени.
Екипът по приемна грижа в община Добричка ще предоставя информация за същността и развитието на приемната грижа. Ще набира, ще извършва подбор, оценка и обучение на нови кандидати за приемни родители. Ще информира и консултиране на кандидати и утвърдените приемни семейства. Ще оказва подкрепа на утвърдените приемните родители при възникнали проблеми в процеса на предоставяне на услуга приемна грижа. Екипът ще повишава родителския капацитет на приемните родители чрез включване в групи за взаимна подкрепа и поддържане мотивацията на свободните приемни семейства, чрез споделяне на действащите приемни родители за ползите от полагане на грижи за децата и трудностите, срещани в отглеждането. Екипът ще провежда  поддържащи обучения с подбрани теми, съобразно потребностите на децата и приемните семейства.
Желаещите да кандидатстват могат да подават заявления в община Добричка. НДТ
 


Сходни връзки

ДЕЦА ПОЛУЧАВАТ ПРИЕМНА ГРИЖА ПО ПРОЕКТ "ПРИЕМИ МЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди