изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:32 EEST
СРЕЩА НА ТЕМА „ТРАФИК НА ХОРА“ ОРГАНИЗИРА МЛАДЕЖКИЯТ ЦЕНТЪР    
НовиниДискусия на тема „Трафик на хора“ се проведе в петък в Младежкия център в Добрич. Целта бе да се дискутират проблемите и опасностите, през които преминават жертвите на трафик на хора, как могат да попаднат в такава ситуация, към кого биха могли да се обърнат пострадалите за помощ, какви могат да бъдат последиците, ако не се вземат мерки за предотвратяването на това престъпление.

По време на дискусията бе гледан филмът "Открадната светлина", който разказва за историята на момиче, станало жертва на трафик.
Участници в срещата бяха 10 младежи на възраст между 15 и 18 години, от които 8 момчета и 2 момичета, принадлежащи към различни етнически групи. Те взеха активно участие в дискусията, изразяваха своите мнения по темата и пожелаха да се направи поредица от мероприятия, които да се осъществяват в крайните квартали с преобладаващо ромско население.
Обучението се осъществи по проект  „Младежки център Добрич – Вашето утре“, финансиран по Програма „Деца и младежи в риск” на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. НДТ


 


Сходни връзки

СРЕЩА НА ТЕМА „ТРАФИК НА ХОРА“ ОРГАНИЗИРА МЛАДЕЖКИЯТ ЦЕНТЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди