изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:49 EEST
Извънредно! Портокалите със СПИН вече са във Враца!    
Общество Цитрусовите плодове, инжектирани от терористи със заразена със СПИН кръв, вероятно вече са във Враца. За това съобщи ужасен читател, който донесе доказателството в редакцията на tribali.info.

В неделя врачанка си напазарувала 2.5 кг портокали от хипермаркет „Кауфланд“ в града. На следващия ден тя обелила първия плод, но видяла странен червен цвят в основата, и го оставила настрани. Във вторник обаче жената се втрещила от новината, която гръмна по всички медии, за заразените със СПИН цитрусови плодове. Уплашена, жената дойде в редакцията ни с касовата бележка и самият портокал, който изглежда точно като разпространените от световните и национални медии снимки на заразените плодове. Притеснението на читателката ни е огромно, тъй като преди да разбере за атентатите на джихадистите е изяла малко количество от другите портокали, а част от тях били развалени.
Никой все още няма представа дали портокалът наистина е инжектиран със заразена кръв, защото потърпевшата врачанка не е знаела към кого да се обърне, за да се направят въпросните изследвания. Тя донесе плода директно в офиса на информационна агенция „Трибали“ с молба да се обърнем към отговорните институции.
От съображения за сигурност екипът ни не е пипал плода, който е опакован и изолиран в полиетиленов плик. Портокалът се съхранява в редакцията и до края на деня проби от него ще бъдат предадени на полицията и областната дирекция по безопасност на храните.
Очаква се отношение по случая да бъде взето и от ДАНС и другите контролиращи институции, тъй като ако се потвърдят подозренията ни, това ще е първият случай в Европа на тероризъм чрез заразени хранителни продукти.  http://www.tribali.info


ХИВ/СПИН е една от най-внимателно проучваните болест в историята на медицината. 

Човек не може да се зарази по никой от следните начини: 

 

    * Чрез ръкуване, прегръдка или целувка 

    * Чрез кашлица и хрема 

    * При използване на обществен телефон 

    * При посещение в болница 

    * От обща храна, прибори за хранене и чаши 

    * При използване на обществени чешми 

    * При използване на бани и тоалетни 

    * При използване на обществени плувни басейни 

    * При ухапване от комар или други насекоми 

    * При работа, социални контакти или съжителство с ХИВ-позитивни хора 

 

ХИВ е неустойчив вирус, който не живее дълго време извън тялото. ХИВ не е вирус, който се пренася по въздуха или чрез храна. ХИВ съществува в кръвта, семенната течност или вагиналните секрети на заразен човек и може да бъде предаден по време на вагинален, орален или анален секс без предпазни средства, или чрез употреба на общи игли. 

/Източник: Joint United Nations Programme on HIV/AIDS (UNAIDS)/


Нова заплаха: Джихадисти боцкат портокали със спинозна кръв!

В интернет плъзна страшна новина, че в Алжир е открито голямо количество портокали, внесени от Либия, в които била инжектирана ХИВ позитивна кръв, съобщава македонската телевизия Сител. Според службите в Алжир, това е поредната пагубна стратегия на джихадистите в Либия, под чиито контрол е по-голямата част от тази земя.
Тази вест предизвика паника, но засега, казват македонците. Македония не се снабдява с портоколи от земите, които са във война, пише struma.com. Все пак проверете преди консумиране, предупреждават гражданите си медиите в съседката ни. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Извънредно! Портокалите със СПИН вече са във Враца! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди