изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:35 EEST
ПО ПРОЕКТ ЩЕ ПРАВЯТ ЕЛЕКТРОННО ЗАПИСВАНЕ НА ДЕТСКА ЯСЛА, ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ    
НовиниРазработване и внедряване на електронна услуга за записване в детски градини, ясли и училища предвижда проект, който Община Добрич подготвя общинската администрация. По него ще се кандидатства по Програма INTERREG V-A Румъния България за периода 2014 – 2020 г.
Заложена е също система за електронно класиране и прием на деца в ясли, детски градини и първи клас, електронна услуга за заплащане на такси в детски градини и ясли.

Предвижда се да бъде разработен и внедрен електронен регистър на свободните работни места в общинските учебни заведения с възможност за кандидатстване по електронен път. Ще бъде направен и триезичен (български, румънски, английски) информационен портал за популяризиране на „младежки дейности“, „културни събития (културен календар)“, „научни и спортни постижения“ и всяка актуална информация в сферата на образованието в трансграничния регион.
Община Добрич предвижда да кандидатства по програмата, по която  общата стойност на проекта ще е в размер на 1 500 000 евро, индикативен бюджет за Община град Добрич 750 000 евро. НДТ


 


Сходни връзки

ПО ПРОЕКТ ЩЕ ПРАВЯТ ЕЛЕКТРОННО ЗАПИСВАНЕ НА ДЕТСКА ЯСЛА, ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди