изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:58 EEST
Борисов: Няма да се кандидатирам за президент, няма да предизвикам и предсрочни избори    
Новини Народът няма да одобри нови избори – заради по-голям комфорт на управление, да тръгнем към служебно правителство и да похарчим 50 милиона. Както многократно съм казвал – не възнамерявам да се кандидатирам за президент и не възнамерявам да предизвикам предсрочни избори. Това заяви пред "Панорама" премиерът Бойко Борисов.

Запитан дали ще посочи „лошите” в бизнеса и медиите, премиерът отговори: „Вече има дистанционни – ако не ти харесва един вестник, не го четеш. Ако не ти харесва една медия, минаваш на друга. Считам, че свободата на медиите от страна на правителството е 100% гарантирана, а оттук нататък медийната политика на частните медии се ръководи от техните собственици. Но демокрацията това го позволява и аз не им обръщам внимание”.

Борисов отбеляза, че няма какво „пиперливо и жълто” да бъде изкарано от отношенията му с премиера на Турция Давутоглу. Той посочи, че „не намира нищо задкулисно и извън общественото полезрение” в това и отбеляза, че в интерес на сигурността би било добре да се запази охраната на бившия лидер на ДПС Лютви Местан.

Бойко Борисов акцентира върху големия проблем – този с миграцията: „С Турция трябва да работим изключително близко, за да може мигрантите да не влизат в Европа. Има две позиции относно загражденията по границите. Винаги съм казвал, че съм против оградите вътре в европейските страни. Но и вчера, след като поисках отговор от колегите, не ми беше даден. Моята позиция е следната: незабавно да се затворят всички външни граници на ЕС! Считам, че е пагубно в момента това, което се прави – една по една държавите да изграждат прегради и то вътре в сърцето на Европа. Аз също питам – какво ще правим с мигрантите, които прииждат". http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Борисов: Няма да се кандидатирам за президент, няма да предизвикам и предсрочни избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди