изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:25 EEST
Страшна трагедия: Писъци на умряло раздраха Благоевград, 17-годишно момиче почина внезапно след нощен купон    
Новини Лекарите не успели да спасят девойката от алкохолно натравяне, роднини плачат пред болницат.  17-годишно момиче издъхна на входа на Спешно отделение в МБАЛ-Благоевград. Детето е докарано от благоевградско село в тежко състояние, съобщава struma.com.

Дворът на Спешно отделение почерня от паникьосани роднини на момичето, писъци раздират тишината, никой не може да повярва. Станало й лошо, превила се, изпаднала в безсъзнание и толкова.

„Много неприятно. Това което ми казаха, е че момиченцето е докарано мъртво от село Церово, аз пътувам, щом пристигна, ще бъда на мястото”, каза директорът на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев.

Според struma.bg, 17-годишното момиче е починало след алкохолно натравяне. Момичето е прието тази нощ по спешност в благоевградската болница, но въпреки усилията на докторите е издъхнала. Полиция работи по случая.

Според лекарите тя е издъхнала по пътя за Спешно отделение в Благоевград. Близките твърдят, че все още е била жива докато стигнат до двора на отделението.

Роднини разказали, че причината за смъртта е алкохол. Девойката била на рожден ден, където пила цяла нощ. Сутринта пила кафе с приятели, оплакала се, че й е лошо, внезапно си глътнала езика и припаднала. Според очевидци, тя е издъхнала още на мястото, докато дойде линейката.

Очаква се аутопсията да хвърли повече светлина по случая.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Страшна трагедия: Писъци на умряло раздраха Благоевград, 17-годишно момиче почина внезапно след нощен купон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди