изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:34 EEST
Няма опасност за живота на ранените в гонката край Сливен    
Новини Няма опасност за живота на тримата ранени на летище „Бършен” край Сливен. Това съобщиха от болницата в Сливен."В момента ранените са в спешното приемно отделение, но няма опасност за живота им", каза говорителят на здравното заведение Светлана Димитрова, цитирана от „24 часа”.

В болницата са двама мъже на по 26 г, които са се возили в катастрофиралия "Мерцедес". Единият, който шофирал, е от Сливен, а другият - от София. Третият ранен е мъж на 22 г от Бургас, който бил в БМВ-то. В злощастното БМВ са и двамата загинали при сблъсъка - мъже на 20 г и на 21 г от Бургас.

По първоначална информация, инцидентът станал по време на нелегална гонка на пистата на изоставеното военно летище. Според очевидци, към края на гонката по неясни причини БМВ-то завило настрани и мерцедесът се врязал странично в него, но тази информация се проверява от разследващите.

По случая е образувано досъдебно производство, той се наблюдава от Окръжната прокуратура в Сливен.

Тепърва ще се проверява колко и какви други автомобили са участвали в незаконното състезание. По първоначални данни участниците в автопроизшествието не са употребили алкохол или наркотици.


Двама млади бургазлии са издъхнали в БМВ-то ковчег край Сливен, трети бере душа в болница

Двама млади мъже от Бургас са загинали при жестоката катастрофа между Мерцедес и БМВ на изоставеното Летище „Бършен” край Сливен. Третият им приятел, който е бил в колата-ковчег, бере душа в болница.Инцидентът стана този следобед при нелегална гонка на пистите, които рейсъри от целия регион превръщат в състезателни отсечки, съобщава "Флагман".

Мерцедесът е каран от младеж от Сливен, а до него е стоял мъж от София. Те също са настанени в областната болница.

С два трупа в черно БМВ завърши нелегална гонка на летище "Бършен"

Жестока катастрофа между БМВ и Мерцедес е станала на изоставеното летище в Сливен, съобщава "Флагман". Мерцедес Е класа е помел черно БМВ Е39 при нелегална гонка. По първоначална информация, двете момчета, които са пътували в БМВ-то, са загинали на място, след като другата кола се забила в техния автомобил странично и с бясна скорост. Все още не е ясна самоличността на починалите младежи. На място има полиция, линейка и пожарникари, които вадят телата от смачканите ламарини. Районът на летището е отцепен.

Незаконните гонки на Летище - Сливен са ежедневие. Няма кой да спре безразсъдните шофьори, които явно не ценят човешкия живот и всеки уикенд, когато времето го позволява, бившото летище става писта от Формула 1.

Любителите на високите скорости се отдават на адреналин с бензин в кръвта, рискувайки животите си. В състезанията на рейсърите се включват и много бургазлии.
http://www.blitz.bg

20-годишният Невен от Бургас шофирал БМВ-то, погребало двама край Сливен

В колата-ковчег е имало и трети младеж, който се отървал по чудо

20-годишният Невен Богоев от Бургас бил зад волана на размазаното БМВ на Летище „Бършен” в Сливен. Той и 21-годишният му приятел, който пътувал в немското возило, са загинали на място след жестокия удар. В БМВ-то ковчег обаче е имало и трети младеж, който се отървал по чудо, научи Флагман.Бг от отлично осведомен източник.

Инцидентът, за който Флагман.Бг пръв съобщи /ВИЖ ТУК/, стана около 13,30 часа днес при нелегална гонка на пистите на бившето военно летище.

Други трима мъже са ранени при зверското меле, те са откарани в спешния център в града на стоте войводи. 22-годишен бургазлия е в болница – целунат от Бога той оцелял в БМВ-то ковчег.
Зад волана на Мерцедеса  бил 27-годишен мъж от Сливен, заедно с него в колата в бил негов връстник от София.

„Пострадалите са прегледани в Спешния център, направени са им изследвания и рентген. Няма пряка опасност за живота им”, казаха от пресцентъра на сливенската болница.
http://www.flagman.bg
 


Сходни връзки

Няма опасност за живота на ранените в гонката край Сливен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди