изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:41 EEST
Лудогорец направи сериозна крачка към титлата в първенството    
Спорт Лудогорец победи Левски с 2:1 в мач от 21-ия кръг на футболната ни "А" група. По този начин разградчани поведоха с осем точки на "сините", които вече са трети, след като Берое надви Пирин с 3:1 в събота и излезе на второ място в класирането.

Лудогорец беше по-добрият отбор през първото полувреме и логично се оттегли на почивката с гол аванс, въпреки че той падна в самото начало на мача. Роман Прохазка сбърка подаване малко преди центъра и топката попадна в Марселиньо, който я пусна към Вандерсон и той откри резултата в петата минута.

Футболистите на Георги Дерменджиев имаха и други шансове за гол, но разчитаха предимно на далечни удари, които преминаваха покрай вратата на гостите. Именно удар от разстояние пък можеше да доведе до равенство през първата част, след като Венцислав Христов получи топката на границата на наказателното поле на Лудогорец и стреля мигновено, но изстрелът беше слаб и неточен.

Лудогорец вкара втория си гол в мача в 55-ата минута, като с основна заслуга за него беше Марселиньо. Бразилецът стреля от свободен удар, топката рикошира в тялото на Лукас Саша и влезе в мрежата на Левски за 2:0 в полза на тима от Разград.

"Сините" получиха неочакван подарък в 71-та минута, когато Козмин Моци направи необмислено влизане в краката на Роман Прохазка и беше изгонен с директен червен картон от Никола Попов.

Стойчо Стоев направи моментално офанзивна смяна, а Левски бързо намали. В 81-та минута центриране в наказателното поле на Владислав Стоянов предизвика разбъркване, а Прохазка овладя топката на далечна греда, обърна се към вратата и вкара гол за 1:2.

Гостите не успяха да се възползват от численото си предимство и загубиха мача, въпреки че в добавеното време притиснаха съперника си. Точен удар обаче така и нямаше.  http://btvnovinite.bg

 


Сходни връзки

Лудогорец направи сериозна крачка към титлата в първенството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди