изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Настроени сте за почивка. Предпочитанията ви са за пълно разтоварване и да се занимавате само със себе си. Ще пристъпите към занимания, които ви носят удоволствие и възстановяват силите.
ТЕЛЕЦ - Използвайте даденостите и бъдете полезни с уменията си. Повярвайте, ще бъдете оценени, а и вие самите ще се почувствате по-добре.
БЛИЗНАЦИ - Свидетелствата, които ще получите днес ще ви подскажат за правилността на действията ви. Трудностите, които могат да възникнат ще направят успеха ви по-сладък.
РАК - Голяма част от вас започват нещо ново днес, което не спира да ви вълнува през целия ден. Навлизате бързо във всяко ново нещо, с което се заемате и съвсем скоро оставате доволни от постигнатите резултати.
ЛЪВ - Ще направите реална оценка на свършеното досега и обективно ще анализирате грешките си. Не пропускайте да отбележите заслугата и на близките ви.
ДЕВА - Свършената от вас работа ще ви доставя удоволствие. Чувствате в себе си достатъчно сили и сте уверени, което ви доближава до по-дългосрочните ви цели.
ВЕЗНИ - Реално преценете възможностите си и не започвайте предварително обречени на неуспех задачи.
СКОРПИОН - Бъдете открити в отношенията си и споделете съмненията, ако имате такива. Това ще ви помогне да се справите с тях, изчиствайки ги, ще продължите успокоени и заредени с надежда.
СТРЕЛЕЦ - Ще се наложи да вземете решение по въпрос, който достатъчно дълго вече сте отлагали. Съдбата ще ви улесни, ако разбира се това търсите.
КОЗИРОГ - Запазете доброто си отношение и не бъдете прекалено строги към онези, които ви показват привързаността си, макар и от разстояние.
ВОДОЛЕЙ - Днес може да се почувствате засегнати от нечии думи или поведение, но ще намерите сили да го преживеете. Има други, по - важни неща, на които да отдадете вниманието си.
РИБИ - Вслушвайте се във вътрешното си усещане за нещата и ще ви се отдава по-лесно да намирате верните решения. Така ще запазите добрия тон и ще следвате събитията, оставайки на своите позиции.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди