изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:39 EEST
ЗАПЛАШВАТ С БЛОКАДА И ПЪТЯ КЪМ РУМЪНИЯ    
Новини Не само пътят за Гърция, но и този към Румъния може да бъде блокиран, след като строителни фирми не си получават и до ден днешен парите за направения по европейски проект ремонт на стадиона в Шабла, съобщава offnews.bg.

Сумата е 300 000 лева. Фирмата-изпълнител "Тераком инженеринг" е получила цялата сума за проекта, която е около 3 млн. лева без ДДС, но не се е разплатила със своите подизпълнители.
Това са компании от Каварна и Шабла, които от своя страна имат кредити и задължения към доставчици и служителите си. Проектът е отчетен през декември 2015 г.
Тези компании се питат къде ли са отишли платените пари и защо не са преведени по сметките им 300 000 лева за свършената от тях работа.
Затова те заплашват, че ще блокират в най-скоро време пътя към Румъния.
Проектът "Развитие на спорта в община Шабла – реконструкция и доизграждане на стадион и парков комплекс в гр. Шабла, община Шабла" се финансира по Програмата за развитие на селските райони и е на стойност 5 539 842.лв. без ДДС. Изпълнител на строително-монтажните работи по проекта е ДЗЗД "Шабла Спорт 2015", обединение между "Теракоминженеринг" ЕООД - Пловдив и "Динамик Ресурс" ООД. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАПЛАШВАТ С БЛОКАДА И ПЪТЯ КЪМ РУМЪНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди