изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:32 EEST
Откриха труп в посолството на Палестина /ОБНОВЕНА/    
Новини Получен е сигнал от дипломатически представител от посолството на Държавата Палестина в България за починало лице, в резултат на упражнено насилие, на територията на посолството. На място е изпратен екип от прокурори и следователи, както и съдебни медици, съобщиха от прокуратурата.

Днес, в 09.40 часа, посланикът на Държавата Палестина даде разрешение и предостави достъп на разследващия екип до района на посолството за извършване на необходимите действия по разследването.

В момента се извършва оглед на местопроизшествие.

Трупът в палестинското посолство е на издирвания за убийство Омар Зайед

Омар Зайед, чиято екстрадиция от България иска Израел, е убитият в двора на палестинското посолство. Палестинецът е търсен, за да излежи доживотна присъда за убийство, произнесена преди близо 30 години, съобщава "24 часа". Арабинът, който живее у нас от началото на 90-те години, беше обявен за общодържавно издирване, след като не бе открит на адреса си.

Както БЛИЦ съобщи, дипломатически представител от посолството на Палестина в България е подал сигнал за починало лице, в резултат на упражнено насилие. На място е изпратен екип от прокурори и следователи, както и съдебни медици. Посланикът на Палестина е предостави достъп на разследващия екип до района на посолството за извършване на необходимите действия по разследването.

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Откриха труп в посолството на Палестина /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди