изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:38 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ БЕ ОТЛИЧЕНА ЗА ПРОЕКТА ЗА ПАРКА /видео/    
НовиниСпециална награда за оригинална комплексна ландшафтна композиция получи община Добрич за обновената и модернизирана градска среда чрез реконструкция на градския парк „Св. Георги“. Наградата бе връчена от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова на първата церемония за връчване на награди за принос в изграждането на инфраструктурата на България – „INFRASTRUCTURE BULGARIA AWARDS“.
В парка "Свети Георги"Първа нощна снимка с дрон на парка "Св. Георги" в Добрич, височина 425 м. - 3.02.2016
Снимка: Светослав ПЕТКОВОбновеният градски парк "Св. Георги" в Добрич17.01.2016 ДОБРИЧ: Ресторант "Лебед" в парка "Св. Георги" в Добрич. Снимка с дрон: Светослав ПЕТКОВ


Учредител на конкурса е „Градът Медиа Груп“, а инициативата е под егидата на МРРБ, МТИТС, МОСВ и със съдействието на браншовите, академични и професионални организации в сектора. Целта е да бъдат отличени и наградени най-добрите инфраструктурни проекти у нас, реализирани в периода 2013-2015 г. Награди бяха раздадени в 8 категории, а печелившите проекти са определени от 30-членно авторитетно жури с председател инж. Павел Диковски.
Отличието на Добрич министър Павлова връчи на областния управител на Добрич Детелина Николова, бивш кмет на общината, през чийто мандат се реализира проектът, и на Росица Йорданова, зам.-кмет на община Добрич с ресор „Икономическо развитие и европейско фондове“.
Проектът е на стойност над 10 млн. лв., осигурени от ОП „Регионално развитие“.  НДТ


 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ БЕ ОТЛИЧЕНА ЗА ПРОЕКТА ЗА ПАРКА /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.45 секунди