изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:08 EEST
„ПАПАС ОЛИО“ С НАГРАДА „ЗЛАТНА МАРТЕНИЦА“    
ИкономикаМинистърът на земеделието Десислава Танева връчи приз на „Папас Олио” АД по време на церемония за наградите Златна мартеница 2016 г. Компания е отличена за сериозни успехи при производство и налагане на български продукти на вътрешния и международни пазари.

„Папас Олио“ има маслоекстракционният завод в Балчик, който е с капацитет за преработка от 600 тона на денонощие.  Освен това, дружеството  подготвя изграждането на завод за преработка на царевица в Добрич, където има закупен терен.   
Съюзът на малкия и среден бизнес „Произведено в България“ връчи на церемония в четвъртък годишните си награди „Златна мартеница“. Призът се връчва на водещи български компании – производители на стоки и услуги, за заслуги в определени категории.
Златна мартеница 2016 г. за компания, наложила на пазара продукти под собствена търговска марка и завоювала доверието на българските потребители”, получи „Интерпред Партнер” АД. Наградата връчи регионалният министър Лиляна Павлова.
„Златна мартеница – 2016 г. за за иновативно, високо технологично малко и средно предприятие, завоювало позиции на вътрешния и международни пазари взе „Патлиджански” ООД, а наградата връчи зам.-министърът на икономиката Даниела Везиева.
За микро, малко и средно предприятие, създало затворен цикъл на производство на традиционни български продукти приз взе „Вамид – 2002” ООД (търговска марка Земенея).
„Списание Enterprise” получи почетна грамота за журналистическа позиция в защита на българското производство. НДТ


 


Сходни връзки

„ПАПАС ОЛИО“ С НАГРАДА „ЗЛАТНА МАРТЕНИЦА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди