изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:29 EEST
БЛОКОВЕ С ДО 35 АПАРТАМЕНТА МОГАТ ДА СЕ САНИРАТ ПО НОВА ПРОГРАМА    
НовиниОсновните моменти в процеса на кандидатстване пред Община Добрич за включване на собствениците на сгради в проект „Енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради” от Инвестиционната програма на Общината ще бъдат разяснени на среща на 18 март от 18 часа в малката за зала на втория етаж в Общината. Ще участват експерти от Община Добрич и Областния информационен център.

Срещата има за цел да представи пред гражданите условията и процеса на кандидатстване пред Общината, както и критериите за подбор на жилищни сгради за обновяване.
Допустими за участие по програмата са многофамилни жилищни сгради, които са масивни сгради и са проектирани преди 26 април 1999 г. Става въпрос за сгради до 35 самостоятелни обекта, включително с жилищно предназначение, строени по индустриален способ - ЕПЖС (едропанелно жилищно строителство), ППП (пакетно-повдигани плочи), ЕПК (едроплощен кофраж), пълзящ кофраж и разновидностите им.
Както НДТ вече писа, зам.-кметът по икономическо развитие и европейски фондове Росица Йорданова апелира на срещата да присъстват домоуправителите или живеещите в квартали, които ще помогнат да се постигне максималния ефект от програмата с оглед цялостното изпълнение на интегрирания план за градско възстановяване и развитие. Това са  жк Дружба бл. 56, жк „Балик“ , бл. 38, 23, 26, 63, 10, 8, ул. „Каменица“ бл. 8 вече са си подали документите, ул. „Димитър Ковачев“, бл. 46, ул. „Орфей“ 20, жк „Строител“ бл. 65 и 67”. НДТ


 


Сходни връзки

БЛОКОВЕ С ДО 35 АПАРТАМЕНТА МОГАТ ДА СЕ САНИРАТ ПО НОВА ПРОГРАМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди