изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:37 EEST
Изчезнал преди месеци рапър е открит мъртъв!    
Новини 27-годишният Виктор Рибаев е убит от свой познат в новогодишната нощ

Изчезнал рапър от Севастопол бе открит мъртъв в покрайнините на града. 27-годишният Виктор Рибаев бе в неизвестност от новогодишната нощ на 31 декември. Криминалистите са установили, че младият мъж е бил убит от свой 26-годишен познат, с когото посрещали Нова година. Във фаталния ден Виктор пристигнал при свои приятели - в гаража, който те използвали като студио за записи на авторски песни. Застлали маса и започнали празника. Призори на 1 януари Виктор и собственикът на гаража се скарали на пияна глава. Домакинът жестоко пребил Рибаев, а после взел нож и го забил право в сърцето му. Виктор издъхнал от този жесток удар. Когато видял, че рапърът не диша, убиецът изтрезнял, взел тялото и го закопал в покрайнините на Севастопол, съобщава Bloknot.ru.

Повече от два месеца той не споделил с никого какво се е случило във фаталната нощ. Странното изчезване на Рибаев обаче събудило подозрения у разследващите и те издигнали на първо място версията за убийство. По време на разследването криминалистите провели редица експертизи, разпитали всички възможни свидетели. Всичко това помогнало да се намерят най-важните следи, водещи към престъплението и убиеца.

Изяснило се, че той е имал и предишни прегрешения пред закона. Бил е осъждан за въоръжено нападение. Убиецът нямал постоянна работа и "водел асоциален живот". След като убиецът бил разкрит, той признал вината си и завел следователите до мястото, където заровил трупа.

Приятели и близки ще се простят утре с Виктор Рибаев. Младият мъж оставя сираче 3-годишно момиченце.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изчезнал преди месеци рапър е открит мъртъв! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди